In Voor wie
"Leven in balans"
"Leven in balans"
Orthomoleculaire geneeskunde
Voor wie?

De deur van mijn praktijk staat open voor mensen met zeer uiteenlopende ziektebeelden/gezondheidsklachten. Zowel kinderen als volwassenen kunnen bij mij terecht.

Voorbeelden van klachten waarbij ik u kan adviseren en begeleiden zijn:

 • Stress, burn-out of overspanningsklachten
 • Chronische vermoeidheidsklachten en slaapstoornissen
 • Allergieën & voedselintoleranties
 • Maag & darmklachten
 • Schildklierproblematiek
 • Hoge bloeddruk & hoog cholesterol
 • Overgewicht & diabetes type 2
 • Ontwikkelstoornissen bij kinderen

Vooral mensen die al langer rondlopen met gezondheidsklachten kunnen veel baat hebben bij de orthomoleculaire PNEI therapie die ik aanbied, gericht op een volwaardig en juist voedingspatroon en leefstijlaanpassingen.

Ook mensen die gerichte adviezen willen om zich fitter of alerter te voelen zijn van harte welkom in de praktijk.

U heeft geen verwijzing nodig van uw huisarts,. Maak direct een afspraak en ik kan u vertellen wat ik voor u kan doen.

Referentie's
 • Via via ben ik in contact gekomen met Marieke Dijkgraaf. Met de spreekwoordelijke handen in het haar vanwege de situatie van mijn zoon van 15 jaar (ontwikkelingsproblematiek). Onderuitgegaan in het voortgezet onderwijs (VWO) en het speciaal voortgezet onderwijs. Nu thuiszitter (letterlijk). Ervaren dat je niet gehoord en begrepen wordt, resulteerde in een stressniveau waarbij de communicatie stopte, contact onmogelijk werd en gedrag ontstond. Inlevingsvermogen en rationaliteit heb ik ervaren bij Marieke. Ze kan luisteren, het horen en positief kritisch doorvragen. Niets wordt raar gevonden. Van alleen naar samen zoeken. Op iedere vraag een duidelijk antwoord. Flexibiliteit als het niet kan zoals gewenst is. Een ontzettend fijne ervaring voor mij als ouder. Een aantal supplementen werd geadviseerd en al snel werd het effect zichtbaar; o.a. een toename in contact en communicatie en een afname van gedrag waardoor er weer ruimte is ontstaan voor ontwikkeling. Er zijn nog een aantal stappen te zetten waarbij de expertise van Marieke onmisbaar zal zijn. Er is weer toekomstperspectief!

  Angelique
 • Marieke vroeg een tijdje geleden of ze mij een consult mocht geven. Ik was namelijk vaak moe en mijn concentratie was laag. Nieuwsgierig als ik ben, zei ik ja. Na online een test te hebben ingevuld en door middel van een persoonlijk gesprek werden mij een aantal aanvullende voedingssupplementen geadviseerd om mijn energie weer op peil te krijgen. Sinds ik deze supplementen structureel inneem, voel ik me stukken fitter en kan ik me stukken beter concentreren op mijn werk! En het fijnste vind ik dat ik nu weer energie over heb na werktijd!!

  Margreet
Meer achtergrond en nieuws